Mijn missie: Méér Glutenvrij

Glutenvrij eten is lekker! En als je eenmaal weet hoe je glutenvrije gerechten kunt bereiden, is het ook helemaal niet zo moeilijk. Dát is de boodschap die ik met MeerGlutenvrij wil afgeven.

Ik wil vooral de horecasector en andere bedrijven en instellingen met een keuken enthousiast maken. Hopelijk kunnen er dan méér mensen genieten van glutenvrije gerechten.

Mijn naam is Mireille Woud en ik heb sinds enkele jaren veel ervaring met glutenvrij inkopen, bereiden en serveren in de ‘eigen’ keuken. Het is echter vaak een hele zoektocht om ook ‘buiten de deur’ lekker glutenvrij te kunnen eten. Daarom heb ik vanuit deze ervaring – en mijn al bestaande onderzoeksbureau Mirus – een nieuw bedrijf opgezet dat advies en begeleiding biedt op het terrein van glutenvrij eten en drinken.

Nieuwsgierig naar wat ik wil bereiken en naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik leg het je hier graag uit!

MeerGlutenvrij in een notendop

MeerGlutenvrij geeft advies en biedt begeleiding aan vooral (horeca)bedrijven en instellingen op het terrein van glutenvrij eten en drinken. Zij onderzoekt ook de tevredenheid van glutenvrije gasten. MeerGlutenvrij wil inspireren en laten zien hoe leuk het is om glutenvrij te koken. Ik vorm met mijn bedrijf een brug tussen jou als klant en de kennis en het aanbod uit de ‘glutenvrije’ wereld.

Missie en werkwijze

Graag leg ik je uit wat ik wil bereiken en bij wie. En.. hoe ik dit wil bereiken en wat ik daarbij voor jou kan betekenen. Tot slot: lees waarom kiezen voor MeerGlutenvrij slim is!

MeerGlutenvrij kiest voor méér kennis over glutenvrij bereiden en méér glutenvrij aanbod bij:

  • Hotels, restaurants, cafés en cafetaria’s.
  • Vakopleidingen voor de Horeca.
  • Instellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen.
  • Scholen en kinderdagverblijven.
  • Bedrijfsrestaurants.
  • Clubhuizen en kantines.
  • Overige geïnteresseerde bedrijven, instellingen, stichtingen of individuen.

Ik wil méér glutenvrij aanbod bereiken door jou als klant:

  • Enthousiast te maken voor het creëren van een glutenvrij aanbod.
  • Bewust te maken van het feit dat glutenvrij eten voor mensen met coeliakie en glutensensitiviteit een noodzaak is.
  • Bewust te maken van de mogelijkheden voor stijgende gast- of klanttevredenheid bij een glutenvrij aanbod.
  • Bewust te maken van de mogelijkheden voor marktvergroting bij een glutenvrij aanbod.

Ik wil je enthousiast en bewust maken door je:

  • Te vertellen waarom sommige mensen een glutenvrij dieet moeten volgen en hoe groot deze groep is.
  • Kennis over te brengen over het bereiden, serveren en presenteren van glutenvrije gerechten.
  • Te laten kennis maken met glutenvrije producten.
  • Te adviseren bij de inkoop van glutenvrije producten en ingrediënten.
  • Te laten onderzoeken hoe het glutenvrije aanbod door de gasten of klanten wordt ervaren.
  • Te begeleiden bij alle dingen die nodig zijn om tot een (meer) glutenvrij aanbod te komen.

Waarom kiezen voor MeerGlutenvrij? MeerGlutenvrij:

  • Heeft veel ervaring met glutenvrij inkopen, bereiden en serveren in de ‘eigen’ keuken.
  • Heeft ervaring met het (niet) ‘buiten de deur’ vinden van glutenvrije maaltijden.
  • Is in het bezit van het certificaat ‘Deelname Allergenen training’ van Horeca Stichting Nederland.
  • Is onafhankelijk.
  • Levert een compleet pakket aan advies en begeleiding voor die organisaties die een meer glutenvrij aanbod nastreven en meer kennis willen hebben over glutenvrij
    bereiden.
  • Heeft meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer en kan zich inleven in de drukte en hectiek van (horeca)ondernemers.
  • Heeft 20 jaar onderzoekservaring en is hierdoor ook gespecialiseerd in (gast- of klant)tevredenheidsonderzoeken.